Kort om AS Solution

 • AS Solution er en sikkerhedsvirksomhed, der er specialiseret i personbeskyttelsesydelser for virksomheder.
 • Familier eller enkeltpersoner med store formuer, familiekontorer, NGO’er, kendisser og ambassader sætter også deres lid til vores omhyggelige beskyttelse, sikre rejsebeskyttelse og relaterede sikkerhedsydelser.
 • Udover personbeskyttelsesydelser tilbyder vi et udvalg af tilknyttede sikkerhedsydelser til virksomheder og andre organisationer.
 • Ledet af et stærkt ledelsesteam med omfattende international erfaring inden for sikkerhedsindustrien beskæftiger AS Solution cirka 350 personer på verdensplan.
 • Vi arbejder i døgndrift fra kontorer i USA, Latinamerika, Europa, Asien og Afrika.
 • Vi supplerer vores egne medarbejdere med et bredt netværk af tæt undersøgte partnere for at sikre, at vores kunder kan rejse og gøre forretning sikkert på verdensplan.
 • AS Solution er en privatejet virksomhed grundlagt i 2003 af Christian West.

Vores forretning og renommé er baseret på syv ledende principper

Vores kunder er afhængige af AS Solution til at beskytte nogle af deres mest værdifulde aktier: deres mennesker. Det er derfor, vi baserer vores forretning og renommé på syv ledende principper, der sikrer, at vi holder os til vores mission og tæt på vores kunders behov:

 • Vi tilbyder uovertrufne erhvervsmæssige personbeskyttelsesydelser (EP). AS Solution baner vejen og er ledende inden for erhvervsmæssig personbeskyttelse. Vi har omfattende erfaring med mange af de største og mest mangfoldige virksomheder i verden. Vi stiller os aldrig tilfreds med mindre end det bedst mulige EP-team, som vi kan stille til rådighed med de tilgængelige ressourcer – og vi forventer heller ikke, at vores kunder gør det.
 • Vi er pålidelige. Alle vores EP-agenter og ledere er højtuddannede i både sikkerhed og medicin til nødstilfælde. Alle agenter skal gennemgå vidtrækkende baggrundstjek og psykologiske tests, før de kan blive en del af AS Solution. Vores globale partnere skal leve op til de samme konkrete standarder, som vi også har sat for os selv. AS Solution er en af de få EP-virksomheder, der har opnået et ISO 9000:2008-certifikat for sine kvalitetssystemer og -processer.
 • Vi lærer af vores I sikkerhedsindustrien er erfaring lige så vigtig som uddannelse. Vores medarbejdere har bred erfaring inden for alle aspekter af erhvervsmæssig personbeskyttelse, fra strategi til implementering. Vores rejsende sikkerhedsteams har logget mere end 55.000 dage på vejene. Alene i 2014 påtog vi os med succes 1.695 EP-mandskaber for næsten 200 kunder på verdensplan.
 • Vi tilpasser os til vores kunders organisatoriske kulturer og personlige præferencer. Mens sikkerhed altid kommer først, anerkender vi, at den ultimative succes for et personbeskyttelsesprogram afhænger af at sætte mennesker før processer. Det er derfor, vi justerer vores teams, deres uddannelse og procedurer til at passe til vores kunders forretningskulturer og livsstile.
 • Vi leverer oprigtig service på verdensplan. Vi har kontorer og fuldtidsmedarbejdere på fem kontinenter samt langvarige partnere, hvor end vores kunder skal hen. AS Solution har arbejdet i mere end 120 lande på verdensplan, og vi er klar til at følge og beskytte vores kunder, hvor end deres forretninger eller passion tager dem hen.
 • Vi besvarer hurtigt Sikkerhed kommer før alle andre forretningsbehov, og vi tror på, at kunder ikke bør vente på det. Vi er i stand til at opstille full-service personbeskyttelsesprogrammer inden for få timer, ikke dage.
 • Vi skalerer vores serviceydelser ud fra kundens behov. Om du har behov for hjælp til at rejse til en enkelt destination eller ønsker at vende et helt personbeskyttelsesprogram, så er AS Solution klar til at hjælpe. Nogle af vores største kunder inden for personbeskyttelse startede med sikker transport til én tur, andre gennem en rådgivende opgave. Alle vores kunder sætter sin lid til os til at levere skræddersyede ydelser, der passer til deres umiddelbare krav, men kan hurtigt skaleres eller tilpasses inden for et geografisk område eller service-område, efterhånden som behovene udvikler sig.

Vores kerneydelse: Erhvervsmæssig personbeskyttelse

Personbeskyttelse (EP) er en ydelse, der nedsætter den forhøjede personlige risiko for individuelle personer, der hele tiden ændrer sig, på grund af deres fremstående stilling, velstand, beskæftigelse, omdømme, rejsedestinationer eller andre faktorer. Beskyttende foranstaltninger inkluderer tæt personlig beskyttelse, sikker rejselogistik og relaterede ydelser til at sikre sikkerheden som det vigtigste, uanset hvor og hvornår det er nødvendigt.

Foruden at give ro i sindet hos de prominente personer og deres familier giver bestyrelser ofte mandat til personbeskyttelse af CEO’er og andre ledere for at udføre deres omsorgspligt og for at værne om aktionærinteresser.

Målet med hvert personbeskyttelsesprogram hos AS Solution er trefoldigt: Vi stræber efter at holde vores kunder 1) sikre 2) glade og 3) produktive.

Mens den personlige sikkerhed for den beskyttede person er altafgørende, understreger vores tilgang vigtigheden af at etablere betingelser for optimal produktivitet, hvor end den beskyttede persons arbejde eller interesser ledes – og gøre dette på en måde, der respekterer den pågældendes livsstil og personlige præferencer uden at være forstyrrende.

AS Solutions personbeskyttelsesydelser er baseret på en vurdering af risiciene, truslerne og sårbarheder, som den beskyttede person, dens organisation, og i nogle tilfælde dens ægtefælle eller nærmeste familie, står overfor. Vores personbeskyttelsesprogrammer er designet til at nedsætte disse risici til et acceptabelt niveau i overensstemmelse med den beskyttede persons ønsker og organisatoriske kultur. Dygtigt uddannede, følelsesmæssige intelligente EP-agenter, der ved, hvornår de skal træde et skridt tilbage, er det vigtigste i vores tilgang.

Vores omfattende udvalg af personbeskyttelsesydelser:

 • Erhvervsmæssig rådgivning om personbeskyttelsesprogram, -udvikling, -implementering og -bemanding, herunder EP-ledere og -agenter, der gør det muligt for virksomheder at etablere skræddersyede personbeskyttelsesprogrammer, enten som nøglefærdige outsourcede programmer eller forankrede programmer, der in-sourcer ekspertise og mandskab inden for organisationen efter behov.
 • Tæt personlig beskyttelse, hvor en eller flere agenter beskytter hovedpersonen døgnet rundt eller efter behov på arbejdet, hjemme eller under rejser. Vores personlige beskyttende programmer indeholder også hemmelig beskyttelse og beskyttende overvågning for at minimere påtrængenhed og hindre hændelser så langt væk fra lederen som muligt.
 • Sikker rejselogistik, herunder uddannet og undersøgte sikkerhedschauffører og sikre køretøjer, ruteplanlægning, sporing af rejsende og andre relaterede ydelser, så de beskyttede personer kan arbejde og bevæge sig uden problemer, effektivt og sikkert, hvor end de skal hen.
 • Vurdering af risiko, trussel og sårbarhed (RTVA), som giver en objektiv evaluering af aktuelle sikkerhedsudfordringer og danner fundamentet for kvalificerede risikonedsættende forholdsregler.
 • Ejendomssikkerhed, der beskytter den beskyttede person og dens familie på deres bopæl og andre opholdssteder gennem en kombination af mandskab og teknologi.
 • Efterretningsanalyse, der overvåger og tolker et bredt spektrum af risici og trusler, der kan påvirke en organisation eller dens beskyttede personer.
 • Evakueringer, der sikkert fjerner mennesker fra højrisikosituationer med kort varsel på grund af politisk uro, naturkatastrofer eller andre trusler.
 • Personbeskyttelsesuddannelse og professionel udvikling for vores egne medarbejdere, vores kunders medarbejdere og tredjeparter.

Relaterede sikkerhedsydelser

Fjernrejseledelse: Grundig gennemgang og ansættelse af professionelle sikkerhedschauffører på verdensplan, tilrettelæggelse af alle andre former for transport lokalt, nationalt og internationalt, evaluering og udvælgelse af hoteller og andre lokaliteter til forretningsrejse og events, portneraktiviteter, GPS-sikkerhedssporing, reaktion ved nødstilfælde, herunder evakueringer i fælde af de rejsende har behov for hurtig assistance, og kommandocentraler, hvor man kan ringe ind døgnet rundt, betjent af professionelle medarbejdere

Sikring af ejendomme: Analyser af indledende og løbende risici, trusler og sårbarhed, end-to-end-projektledelse og løbende, proaktiv programvedligeholdelse og forbedring, komplette agentprogrammer til sikring af ejendomme, herunder rekruttering, uddannelse, arbejdsprocedurer og ledelse, tech-installation og -vedligeholdelse, sælgerrelationer og ledelse, baggrundstjek af al personale på ejendommen (herunder husholdning, barnepiger, havearbejdere etc.)

Sikkerhedsrådgivning: Vurderinger af risici, trusler og sårbarhed, sikkerhedsmasterplaner, operationelle kvalitetskontroller, efterretningsrapporter, hotelsikkerhedsplanlægning og -uddannelse

Efterretningsanalyse: Regulære efterretningsrapporter baseret på virksomhedsspecifikke parametre, rejseefterretningsvurderinger, der fokuserer på specifikke destinationer eller rejseplaner, efterretningsvurderinger af begivenheder for at analysere og forbedre sikkerheden ved virksomheds- eller tredjepartsbegivenheder, øjeblikkelig svar og opdateringer under nødstilfælde på verdensplan, ad hoc og/eller proaktive efterretningsrapporter om fremspirende risici og trusler

 

Eventsikkerhed: Vurderinger af risici, trusler og sårbarhed, sikkerhedsstrategi og -planlægning ved events, komplet bemanding og uddannelse, adgangskontrol, herunder vores egne transportable metaldetektorer, overvågning og alarmsystemer, VIP-transport, kontrol i menneskemængder, førstehjælp

Nødevakueringer: Full-service evakueringer til og fra hvor som helst, lægelige evakueringer, evakueringer på grund af naturkatastrofer eller politiske stridigheder, lokalisering af sikker logistik og andre ad hoc-serviceydelser

Sikkerhedsuddannelse: Indenrigssikkerhedstaktik og -ledelse erhvervsmæssig personbeskyttelse, hemmelig personbeskyttelse, overvågningsdetektion, nødtaktikker til personbeskyttelse, teamleder for personbeskyttelse, teamleder for overvågningsdetektion og beskyttende overvågning, taktisk medicin til personbeskyttelsesagenter

Erhvervsmæssige undersøgelser: Undersøgelser vedrørende finansiel kriminalitet, cyberkriminalitet, kriminalteknisk data, gerningssteder, søgning efter og gendannelse af aktiver, sikre beviser, professionelle afhøringer, baggrundsundersøgelser, hændelsesanalyse

ISO certifikat:
2018 Certifikat ISO 14001 2015
2018 Certifikat ISO 9001 2015 EN